U bent hier:

Midweek Vayamundo in Houffalize

Van 23 tot en met 27 september 2019 trekken we met Neos naar het betoverende Houffalize voor een fijne vakantie in goed gezelschap!
Wat staat er op het programma?
Je geniet van vijf dagen volpension in Vayamundo Houffalize, alle comfort en luxe in een prachtige omgeving. Onze nieuwe reisbegeleiders Frans Vromman, voorzitter van Neos Pittem, en Lucienne Winters, voorzitster van Neos Genk, zullen je met de beste zorgen omringen en je door het mooie programma loodsen.

Grimmlachen
Je vakantie begint goed met de voorstelling ‘Grimmlachen’ van Frank Degruyter. De rest van de week kan je ‘s avonds wegdromen op heerlijke muziek of je uitleven op de dansvloer tijdens de animatie door de wervelende Jan Vanhoof. Allez chantez (ou dansez)!

Op z’n Bourgondisch
Boeiende sprekers nemen je mee in het leven van een echte Bourgondiër. Jos Meersmans vertelt je in zijn voorstelling ‘Our Great Mr. Handel’ over de successen en nederlagen van de beroemde barokcomponist Händel en laat je genieten van zijn meesterwerken. Samen met Eddie Niesten maak je dan weer een smakelijke wandeling doorheen de gastronomische geschiedenis en de Bourgondische levensstijl. Culinair én muzikaal genieten dus!

Touren en tuinen
Natuurlijk ga je als echte Bourgondiër op pad om de geneugten des levens te ontdekken. Zo breng je tijdens een daguitstap een bezoek aan de Abdij van Maredsous, waar je de pracht van de abdij kan bewonderen en kan genieten van hun hemelse kaas en bier. Vervolgens kan je de rijkdommen van de Tuinen van Annevoie ontdekken, een echte aanrader. Een excursie op donderdag brengt je dan weer naar het majestueuze Luik. Tijdens een bustour en ontspannend boottochtje ontdek je de pracht en praal van de stad.
En zoals het een echte Bourgondiër betaamt, zal je kunnen genieten van heerlijke buffetten en een feestelijk afscheidsdiner, in het gezelschap van (nieuwe) Neos-vrienden.

Praktisch
Datum: 22 of 23 t.e.m. 27 september 2019 (afhankelijk of je al dan niet busvervoer neemt)
Verblijf: Vayamundo Houffalize, Ol Fosse d'Outh, 1, 6660 Houffalize
Meer info: www.neosvzw.be/tremelo

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar vertrek parking Vinneweg
Vinneweg
3120 Tremelo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Leeftijd 55+
Organisatie Neos Tremelo-Baal
Links