U bent hier:

Michai Geyzen - Sterren op het Warandedak

Lezing of congres Poezie

Michai stelt voor Sterren op het Warandedak een bijzonder sterrenprogramma samen: poëzie, verhalen over het heelal en muziek. Geen mooiere manier om een zomer te beginnen dan samen naar de sterren kijken.We beslissen last-minute welke 2 dagen in juni we ons dak beklimmen.
Michai Geyzen is een jaar lang Artist in Residence in de Warande. Hij sluit het Warandeseizoen af met twee verrassende laatavondvoorstellingen. Michai nodigt je uit om samen op het dak van de Warande naar de sterren te kijken. Een vereniging voor sterrenkunde zorgt voor enkele telescopen zodat je tot diep in het heelal kan kijken. Michai stelt voor Sterren op het Warandedak een bijzonder sterrenprogramma samen: poëzie, verhalen over het heelal en muziek. Geen mooiere manier om een zomer te beginnen dan samen naar de sterren kijken. Op een bewolkte avond zie je geen sterren. Daarom beslissen we last-minute welke 2 dagen in juni we ons dak beklimmen.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van ‘Sterren op het Warandedak’, stuur een mailtje naar gijs.vandoorn@warande.be. Dan bezorgen we je in juni 2016 een uitnodiging voor het event.

van en met - Michai Geyzen,…
foto - NASA

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Prijs
17/16/12 euro
€ 20,0
Reservaties
Organisatie Cultuurhuis De Warande
Contact info@warande.be
014 41 69 91