U bent hier:

MICHAEL VAN PEEL - Van Peel tot Evenaar: Antwerpen-Dakar per Vespa

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Omdat Michael Van Peel zijn nieuwste comedyshow niet kon try-outen, gaat deze nog even in de ijskast. Ondertussen kan je hem hier wel op een andere manier leren kennen: met een ‘lecture performance’, een reeks meeslepende verhalen over zijn Vespa-reis naar Senegal in 50 dagen. Het wordt een gezellige dia-avond gelardeerd met toogfilosofie en tegelwijsheden én een dosis humor. Geen troostprijs, maar een doelgericht project voor deze experimentele tijden en dito speelomstandigheden.
PS van Michael: “Normaal gezien zou ik een nieuw reisverhaal komen spelen: “NordKapp”. De gebeurtenissen van de voorbije maanden hebben ook daar een zware hypotheek op gelegd. Daarom heb ik besloten om de try-outs te vervangen door een herneming van mijn vorige reisverhaal." 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar theaterzaal de borre
Speelpleinstraat 10
3360 Bierbeek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 12 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 19,00 €
€ 19,0
Reservaties
Organisatie CC de borre
Contact cc@deborre.be
Trefwoorden websitebierbeek, vertelling, Volwassenen (18+)