U bent hier:

Metho-Ado

11 jaar

Methodologie voor tieners (FR)
METHO-ADO, een cyclus van 3 methodologische workshops voor tieners

Op school slagen, maar toch autonoom en volwassen worden, is te leren! Niet iedereen is in staat om met dezelfde methode hetzelfde te leren, laat staan op dezelfde leeftijd. Tijdens 3 eerst workshops en met behulp van persoonlijke ontwikkelingstools leert je tiener zichzelf beter kennen, ontdekt hij zijn talenten en valkuilen.

Het aanmoedigen van tieners om zichzelf beter te leren kennen is een manier om zelfvertrouwen en succes op te bouwen. Gefaciliteerd door Jean-Charles Menu, een gediplomeerd ouder- en schoolcoach, zullen de 3 workshops zich richten op “Multiple Intelligences”, “Intrinsieke Motivatieprofielen” en leermethoden zonder een korte introductie in stressmanagement te vergeten. Zelfkennis is ongetwijfeld het krachtigste middel om je doelen te bereiken en je studies en projecten uit te voeren.
Cyclus; aanwezigheid bij de 4 sessies is essentieel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar vzw Labolobo
Firmin Lecharlierlaan 4
1090 Jette (Brussel)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 11+
Prijs
Basistarief: 60,00 €
€ 60,0
Organisatie vzw Labolobo
Contact info@labolobo.eu
02 270 34 11
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Metho-Ado op UiTmetVlieg.be