U bent hier:

Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden) - Tom Ternest & Gytha Parmentier

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Magne van den Berg schreef de tekst op basis van achtentwintig gesprekken tussen een dochter en vader, na de dood van diens vrouw, haar moeder. De voorstelling wordt gespeeld voor een live publiek in de zaal, terwijl er tegelijk 95 mensen van thuis de Zoomsessies ook live mee volgen die wordt gestreamd.

Magne van den Berg schreef de tekst op basis van achtentwintig gesprekken tussen een dochter en vader, na de dood van diens vrouw, haar moeder. Over de oude spullen, het weer, een nieuwe vrouw, en hoe ver je mag gaan in het zoeken van troost bij een ander. Over hoe het was en nooit meer zal zijn…

Op het podium zien we vader en dochter (Tom Ternest en Gytha Parmentier) die, wegens omstandigheden, via de laptop hun zoekende en intieme gesprekken aangaan. Hun zoomsessies worden live geprojecteerd boven het podium, waardoor de bezoeker getuige is van kleinste emotie.

De voorstelling wordt gespeeld voor een live publiek in de zaal, terwijl er tegelijk 95 mensen van thuis de Zoomsessies ook live mee volgen die wordt gestreamd. Je kan kiezen op welke manier jij dit meeslepende verhaal wil bijwonen.

Info

Links
Waar Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Prijs
Basistarief: 13,50 €
€ 13,5
Organisatie Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
Contact info@zwaneberg.be
015 25 07 70
Trefwoorden online, Tom Ternest, zoom, corona, Gytha Parmentier