U bent hier:

Met de trein naar Goed Gevoel - Ladies Fair (Expohallen Gent)

Daguitstap met de trein naar Goed Gevoel - Ladies Fair
Vier grote thema's:

Voel je gezond

Op Goed Gevoel Ladies Fair ligt de nadruk op gezonde ‘feelgood’ producten. Je vindt er gezonde voedingsproducten, biologische en ecologische producten, nutricosmetics, een sport- en wellnessaanbod, kortom met alles wat jou fit, gezond en gelukkig houdt!

Voel je thuis

Ongetwijfeld de meest gezellige themazone op de Goed Gevoel Ladies Fair! Hier creëren we samen met onze exposanten een warm thuisgevoel. Van woon- en tuindecoratie over kleur- en interieuradvies, tot alles wat je nodig hebt om thuis lekker te experimenteren in de keuken. Imponeer na je beursbezoek thuis vrienden en familie met je nieuwste aankopen. En ook de kids vergeten we niet natuurlijk!

Voel je mooi

Ladies, maak kennis met make-up, huidverzorgingsproducten, anti-aging therapieën of manicure- en haarproducten. In deze levendige themazone word je geadviseeerd op gebied van kleur en personal styling. Je ontdekt er handtassen, juwelen, fashion en hippe accessoires. Je gaat stralend terug naar huis!

Voel je geïnspireerd

Coaching sessies, yoga of carrièreadvies! Hier vind je een aanbod aan reizen, citytrips, uitstapjes, opleidingen en cursussen. Ontdek alles om creatief aan de slag te gaan, proef van het activiteitenaanbod.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Catecheselokaal Zoutleeuw
Predikherenstraat
3440 Zoutleeuw

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Organisatie KVLV Zoutleeuw
Contact 011782993
Trefwoorden Interieurdecoratie, gezondheid en wellness