U bent hier:

Met de iPod in het Mijnmuseum !

+1 punt

Tentoonstelling Erfgoed

Met de iPod-tour (ook voor anderstaligen) bezoek je het Mijnmuseum door de ogen van een ex-mijnwerker en ontdek je zijn sprekend verhaal! Roberto Pasquali neemt je mee op wandeling doorheen zijn leven waarbij de mijnsite van Beringen centraal staat. Grattis, zonder reservatie en beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Engels.
De iPod-tour is een product dat tot stand kwam in samenwerking met de Erfgoedcel Mijn-Erfgoed, het Mijnmuseum en de firma Artspot. Deze audiotour is een aanvulling op het bestaande aanbod van het nieuwe museum, en vertelt het verhaal van ex-mijnwerker Roberto Pasquali. Hij neemt je mee doorheen de zalen van het museum en vult je bezoek aan met interessante weetjes en persoonlijke informatie. Op die manier kan je op een andere manier van het museum genieten. Extra interessant is dat het gebruik gratis is, én dat de iPod-tour beschikbaar is in Nederlands, Frans, Engels en Duits. Het is een perfecte aanvulling op je museumbezoek en geschikt voor iedereen.

Info

Links
Waar Mijnmuseum
Koolmijnlaan 201
3582 Koersel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag van10:00tot17:00
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
PrijzenVolwassenen 6 €+60 jaar 5 €6-18 jaar 4 €-6 jaar gratis- Individuele bezoekers dienen niet te reserveren voor een museumbezoek of een rondleiding in de ondergrondsimulatie. Opgelet: voor een gegidst bezoek aan de ondergrondsimulatie betaal je 2 € p.p. extra, deze simulatie duurt ± 45 min.- Voor groepen (Min. 10 p. per groep) is reservatie verplicht via 011 42 15 52 of toerisme@beringen.be Duur: 2 u. per arrangement.

€ 6,0

Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: € 1,2

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Mijnmuseum
Trefwoorden museum, mijnverleden, interactief, mijnen, mijnmuseum, iPod, audiogids, audiotour, Bevestigd2020

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS