U bent hier:

Met BOp: Zomerse Stadsproevers: De Blik van Brueghel (ca.7 km)

+1 punt

ZOMERSE STADSPROEVERS 2019
Het Brussels Ouderenplatform organiseert deze zomer 10 geleide wandelingen waar we parken, een wijk of een natuurgebied bezoeken. Na de wandeling is er, voor deze die het wensen, een middaglunch in een leuk restaurant. Een fijne manier om de mooie kantjes van Brussel en de rand op een zomerse manier te ontdekken en te proeven. Men kan voor elke wandeling apart inschrijven (specifiëren al dan niet met lunch a.u.b.). Het vervoer is niet in de prijs begrepen. We houden het kleinschalig, snel inschrijven is dus de boodschap. Voorzie alvast degelijke en gesloten wandelschoenen.

Woensdag 14 augustus 2019 (9.45 – 13.00u.): De Blik van Bruegel’ (ca. 7 km )

Wie voor het openbaar kiest neemt bus 118 van de Lijn aan Brussel-Zuid aan perron 10 (9.13u.) om dan om 9.37u. in Sint-Anna-Pede te zijn. De gids wacht ons daar op. In het kader van het Breugeljaar 2019 maken we vandaag de wandeling “De Blik van Breugel”, een nieuwe wandeling die aan de kerk in Sint-Anna Pede vertrekt en langs een openluchttentoonstelling gaat met 15 werken van hedendaagse kunstenaars. Voor meer info over deze wandeling kan men terecht op het internet ”www.deblikvanbreugel.be”. De openluchttentoonstelling katapulteert Bruegel naar de 21ste eeuw. We volgen de blik van de schilder toen hij zijn imposante landschapsschilderijen maakte waaronder de kapel van Sint-Anna-Pede en de watermolen van Sint-Gertrudis-Pede. En dan versterken we onze innerlijk mens in een landelijk restaurant.

Facultatief
Menu: 21 euro - Restaurant ‘De Ster’ - Herderbeekstraat 169 – 1701 St. Anna-Pede (Dilbeek) (dagschotel bestaande uit een voor- en hoofdgerecht + soft, wijn of pils + koffie).

Info

Waar Brussel Zuid
Bushalte Perron 10
1000 Brussel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 14 augustus 2019
Prijs
Senioren

€ 5,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Brussels Ouderenplatform vzw (BOp vzw)
Contact info@bop.brussels
02-210.04.60
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten. Meer info
Trefwoorden twee taaliconen
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS