U bent hier:

Met BOp vzw: Punk Graphics in het ADAM-Brussels (Geannuleerd)

+1 punt

Woensdag 1 april: Punk Graphics in het ADAM-Brussels Design Museum. Meer dan veertig jaar nadat punk losbarstte is zijn impact op de bredere cultuur nog altijd voelbaar. Ontstaan in een periode van economische malaise, was punk ten dele een reactie op een rockmuziekindustrie die op vaste formules steunde. De energie van punk mondde uit in een krachtig subcultureel fenomeen dat muziek oversteeg en een invloed had op andere domeinen zoals visuele kunst, mode en grafiek. Deze tentoonstelling verkent de visuele taal van punk zoals ze zich ontwikkelde in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, via honderden memorabele grafische items – flyers, posters, albums, promo-materiaal en zines. Er is trouwens ook een Belgisch luik in deze expo. We bezoeken ook de permanente collectie, het Plasticarium, aangelegd door de Brusselse verzamelaar Philippe Decelle. Plastic objecten van de meest alledaagse voorwerpen tot unieke stukken of eerste uitgaven. Kleinkinderen welkom!
Afspraak om 14.30 uur in het ADAM, Belgiëplein te 1020 Brussel. Recht tegenover Paleis 5 en op 150 meter van het Atomium. Bereikbaar met tram 7 en metro (Heizel). Prijs: 14 euro, met BOp-kaart en studenten
Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar ADAM - Brussels Design Museum
Belgiëplein 1
1020 Laken

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 1 april 2020
Prijs
Basistarief: 14,00 €

€ 14,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

Reservaties
  • Bel naar 02-210.04.60
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Brussels Ouderenplatform vzw (BOp vzw)
Contact info@bop.brussels
Trefwoorden Senioren
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS