U bent hier:

Met andere ogen - natuur in de Baronie

Natuurpunt Markvallei organiseert op vrijdag 13 december de lancering van het boek 'Met andere ogen - Natuur in de Baronie'. In en rondom Breda liggen tal van mooie, en soms nog onbekende, natuurgebieden. Met bossen, heidevelden, stuifduinen, vennen en moerassen. Ze zijn het kwetsbare leefgebied van veel inheemse dieren en planten.
Negen fotografen uit de regio (Riet Pijnappels, Christina Bastiaansen, Gerwin Kieboom, Ed Michels, Jos Pannenkoek, Daan De Vos, Tamara Verhoog, Wim Verschraegen en Johan Van De Watering) hebben het fotoboek ‘Met andere ogen – Natuur in de Baronie‘ gemaakt, dat gaat over dit bonte palet van natuurgebieden. Over het ontstaan, de geschiedenis en de ontwikkeling van nieuwe natuur. Maar ook over de onvermoeibare strijd van natuurbeheerders om bedreigde flora en fauna te redden van de ondergang. ‘Met andere ogen - Natuur in de Baronie’ is een boeiende ontdekkingsreis in onze eigen achtertuin, met honderden prachtige foto’s van landschappen, flora en fauna.
Op 13 december vertellen Riet Pijnappels en Jos Pannenkoek, twee van de fotografen van het boek, over hoe dit boek tot stand kwam. Een aanrader voor iedere natuurliefhebber en natuurfotograaf! Na afloop is het boek te koop.

 

Info

Waar Bezoekerscentrum de Klapekster
Kolonie 41
2323 Wortel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Organisatie Natuurpunt Markvallei
Contact fotowerkgroep@natuurpuntmarkvallei.be
033830208
Links
Trefwoorden erkend SCVW, fotografie, Natuurpunt