U bent hier:

MESKEREM MEES & SUPPORT-ACT: RENÉE

Concert Pop en rock

De soul van Nina Simone, de panache van Joni Mitchell en een stemgeluid zo puur als bronwater. Amper twintig, maakt ze met haar intrigerende stem en akoestische gitaar muziek waarbij elke seconde een streling voor het oor is. Een belpopster in worden! Voorprogramma van dienst is Renée.
Deze voorstelling wordt geannuleerd of verplaatst. Tickethouders worden zo snel mogelijk persoonlijk gecontacteerd. Bedankt om ons even de tijd te geven om de administratieve opvolging van onze activiteiten te reorganiseren.

Ze heeft de soul van Nina Simone, de panache van Joni Mitchell en een stemgeluid zo puur als bronwater. De Oost-Vlaamse singer-songwriter met Ethiopische roots MESKEREM MEES is amper twintig, maar ze leverde al een ontwapenend debuut af: Joe (stond op één in De Afrekening van StuBru!) en stond elke vrijdagochtend klaar met een verrassende cover op StuBru. Met haar intrigerende pure stem en haar akoestische gitaar maakt ze muziek waarbij elke seconde een streling voor het oor is. Ze is ook één van de finalisten van Humo’s Rock Rally. Een belpopster in wording!

Voorprogramma van dienst is RENÉE, eveneens afkomstig uit Oost-Vlaanderen. RENÉE heeft na haar ‘Extending Playground’ met oorwurm ‘Dum Dum Dum’ en ‘Little Soldier’, het speelveld verruimt met haar bijdrage als zangeres aan verschillende albums van labelgenoot MARBLE SOUNDS. Na haar tweede worp ‘Marching’ die uitkwam in 2014 uitkwam, is er een nieuw ‘kind’ onderweg, het schrijven ging aan de lockdown vooraf, het broeden op het ei is intussen gebeurd. In 2021 mag u een eerste EP verwachten, datum nog aan te kondigen wegens… u raadt het al… maar een live ‘tipje van de sluier' geeft ze wel graag prijs.

Info

Links
Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 10 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 15,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 13,00; Abonneekorting 19-20: € 13,00
€ 15,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Trefwoorden uitinmijnregio, bevestigd2020, podium, demeent, concert