U bent hier:

Meskerem Mees in muziekclub N9 - Winnaar Humo's Rock Rally 2020

+1 punt

Concert Pop en rock

Tickets te koop vanaf woensdag 21/10, 11:00
Meskerem Mees, een grande dame van eenentwintig uit Merendree, neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Met een stemgeluid zo puur als bronwater, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Met haar debuutsingle ‘Joe’ verovert Meskerem medio 2020 de ether en àlle harten. ‘Joe’ stoomt direct door tot de eerste plaats in De Afrekening van Studio Brussel. Ook toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (USA) en FIP Radio (Fr) vallen als een blok voor de jonge Oost- Vlaamse.

Een mooie reeks zomerconcerten volgt en in het najaar breekt ze definitief door tot het grote publiek met haar vaak onherkenbare maar geniale covers in het vrijdagse ochtendblok van Michèle Cuvelier op Studio Brussel.

In oktober 2020 is Meskerem Mees de terechte winnaar van Humo's Rock Rally. Volgens de jury steekt ze er er qua puur talent onmiskenbaar bovenuit. In 2021 brengt een eerste clubtour haar langs de mooiste zalen van België, en voor het najaar mag je alvast beginnen uitkijken naar een betoverend debuutalbum. A star is born.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Jeugdcentrum Kubiek
Kerkstraat 121
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 17,00 €; VVK: 14,00 €

€ 17,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 4,25

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Muziekclub N9

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS