U bent hier:

Merveilleuxkes

Cursus of workshop Voeding

Meringue, slagroom en chocolade, de perfecte combinatie én het lievelingspatéke van mijn mama die vandaag jarig is. Daarom, elk jaar op 4 augustus een merveilleux workshop.
Alles begint met een lekkere, Italiaanse meringue die we op de juiste temperatuur bakken tot een schuimpje. Je leert een traditionele en twee andere, originele merveilleux maken. Met de tips die je krijgt kan je thuis naar hartenlust experimenteren, ideaal voor een gezellige 'koffieklets'.

Niveau: voor iedereen, ook beginners.
Je leert: meringue maken, met een spuitzak werken en een merveilleux samenstellen.
Meebrengen: schort, keukenhanddoek, schrijfgerief en een doos om je Merveilleux-kes (minstens 6) mee naar huis te nemen.
Inbegrepen: alle 'Bio'-ingrediënten en de recepten bundel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ann Koekepan
Houtemstraat 11
3300 Tienen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 4 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 35,00 €
€ 35,0
Reservaties
Organisatie Ann Koekepan