U bent hier:

(Meisje)Djamila op 16 mei in Stadsschouwburg

6 jaar

Djamila is een Nederlandse vlogger, zangeres en filmactrice en werd razendpopulair toen ze op 15-jarige leeftijd met haar YouTube-kanaal 'MeisjeDjamila’ begon. Op haar kanaal uploadt ze tot vier keer per week video's over vreemd snoep, reizen, make-up en gestoorde challenges. Ze is ondertussen de bekendste vrouwelijke YouTuber van Nederland met maar liefst 835.000 abonnees en ruim 337 miljoen views op haar kanaal.
Ook hier bij ons is ze enorm populair. Ketnet nomineerde haar voor "Het Gala van de Gouden K's" in de categorie "YouTube-ster van het jaar".

In 2017 maakte ze haar debuut als filmactrice in de Nederlandse film "Misfit” en bracht ze haar eerste album 'Girl’ uit. Ze besloot haar muziekcarrière verder te lanceren door een flitsende videoclip voor de single 'Brickwall' online te zetten. De single stond meteen op nummer 1 in de Nederlandse iTunes-charts. Op Spotify haalt de single momenteel al meer dan 1 miljoen streams.

Op 16 mei komt ze met de "We're all misfits”-tour haar album live voorstellen in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Tickets zijn te koop via greenhousetalent.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Stadsschouwburg Antwerpen
Meistraat 2
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 16 mei 2018
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 26,00 €
€ 26,0
Reservaties
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over (Meisje)Djamila op 16 mei in Stadsschouwburg op UiTmetVlieg.be