U bent hier:

Meet us @ the movies - Kick-off event Best Pittig Diksmuide

Lights, camera, action… want Best Pittig Diksmuide is er weer helemaal klaar voor! De rode loper ligt klaar maar dit keer niet om de Oscars in ontvangst te nemen maar wel om ons derde werkjaar in gang te trappen.
Zin om ons wat beter te leren kennen? Benieuwd wat we dit jaar allemaal in petto hebben voor jullie? Schrijf je dan samen met je vriendinnen in voor onze kick-off op donderdag 26 september. Want net als diamonds zijn mooie herinneringen forever!

Tijdens “Meet us @ the movies” geniet je van een op-en-top chick-flick-film, verfrissende drankjes en heerlijke verse popcorn. Partner in crime is de Diksmuidse Filmclub. Samen met de Diksmuidse filmclub brengen we speciaal voor jullie “What men want” naar het Diksmuidse scherm. In deze komedie is Ali David (Taraji P. Henson) een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega's. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega's te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend (Aldis Hodge), op het spel.

Klinkt het als muziek in je oren om te weten “what men want”? Kom dan naar onze kick-off met al je vriendinnen want wij zijn er zeker van dat Best Pittig iets is “what women want”.

WAT//
Meet us @ the movies
Ladies, drinks, popcorn and movie-time!

WAAR//
OC Zonnestraal, Woumenweg 73 te Diksmuide

WANNEER//
Donderdag 26-09-2019
Verzamelen vanaf 19u00, start om 19u30.

PRIJS//
€ 15 voor Best Pittig én niet-leden

INSCHRIJVEN//
Mail naar bestpittigdiksmuide@gmail.com of contacteer ons via Facebook. Na bevestiging van ons en mits overschrijving van het bedrag met vermelding van je naam: IBAN: BE04 0689 0739 6631 is je inschrijving geldig. Annulaties na 20.09.2019 worden niet meer terugbetaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Zonnestraal
Woumenweg 73
8600 Diksmuide

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 26 september 2019
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Organisatie Best Pittig Diksmuide
Contact bestpittigdiksmuide@gmail.com
Links