U bent hier:

Meet the Master : The World of Bruegel in Black and White - georganiseerd door Academie Zottegem

Iedereen kent Bruegel als wereldberoemd schilder, maar wist je dat Bruegel in zijn tijd vooral bekend was om zijn prenten? Uitzonderlijk krijg je nu dé kans om Bruegels prenten van dichtbij te bewonderen. De KBR bewaart een complete en ongeëvenaarde collectie die tijdens het Bruegeljaar exclusief wordt tentoongesteld. Duik in Bruegels imaginaire wereld en laat je verrassen door de bijzondere figuren en details. Deze buitengewone tentoonstelling vindt plaats in het Paleis van Karel van Lotharingen, een unieke plek uit de 18de eeuw in het hart van Brussel. Het bezoek aan de tentoonstelling wordt voorafgegaan door een lezing waarin je bij een kopje koffie en iets lekkers details en anekdotes te weten komt over de tentoongestelde werken. Zo kan je achteraf met uitgebreide kennis de prenten bekijken.
Praktisch: afspraak om 13.45 uur aan de loketten aan de hoofdingang van station Brussel-Centraal. Vanuit Zottegem is er de mogelijkheid om in groep de trein te nemen.
Prijs: 14 euro Okra-leden, 17 euro niet-leden (inbegrepen: lezing met koffie en gebak, toegang tentoonstelling met audioguide)
Inschrijven kan t.e.m. 10 oktober (of tot volzet) via academie.mvl@okra.be of 09 269 32 19

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Brussel centraal
Europakruispunt 2
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 17,00 €; OKRA-leden: 14,00 €
€ 17,0
Reservaties
Organisatie OKRA-Academie - Midden-Vlaanderen
Links
Trefwoorden Vlaamse Meesters
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.