U bent hier:

Meerdaagse reis Cotswolds

Onze volgende meerdaagse reis gaat in 2019, je kon het al raden, naar de Cotswolds in het Verenigd Koninkrijk.
In Midden-Engeland ligt een Engels pareltje: de Cotswolds. In een prachtig glooiend landschap liggen dorpjes en kleine middeleeuwse stadjes waarin ooit Engelands grootse wolhandel en wolindustrie bloeide. Deze streek is prachtig bewaard gebleven: pittoreske plaatsen met honingkleurige kalkstenen gebouwen. Zowel in boerenwoningen, dorpskerken en statige landhuizen is de Engelse geschiedenis “verstild” tot een “Area of Outstanding Natural Beauty”. Lieftallige bloemenperken, prachtig ontworpen tuinen, indrukwekkende landschappen… wij vinden het allemaal. Hier in de Cotswolds droom je jezelf in een immens bewoond park met Keltische en Saksische en Normandische roots. Natuurlijk vergeten wij Oxford niet, de niet te evenaren oer-engelse universiteitsstad met de binnenstad vol Victoriaanse herinneringen.
Wij bezoeken zowel landhuizen, kasteeltjes, dorpjes, parken en tuinen. Een genot voor de echte natuurliefhebbers. Het programma ligt nog niet helemaal vast maar we kunnen nu al de kleppers vernoemen zoals: Avebury Henge, Bilbury, Hidcote Manor. De laatste dag hopen we af te sluiten met een bezoek aan Oxford.De reis gaat door van 16 tot en met 19 mei 2019. We logeren in het Hilton Hotel Swindon **** op basis van half pension.

Prijs voor dubbele kamer : 520 euro pp.
Prijs voor single kamer : 618 euro

Inbegrepen : half pension Hilton, 3 nachten, excl. drank. Reis heen en terug met autocar, alle toegangsgelden van de bezoeken, annulatieverzekering.
Wil je graag deelnemen? Inschrijven kan vanaf nu door een voorschot van 150 euro/persoon te storten op ons rekeningnr. BE74 8508 8653 2407 van De Radijs. Aanbod is geldig tot 31 oktober 2018. Dus inschrijven vóór die datum graag.
Moet je echt eens meemaken! Een compilatiefilmpje en foto’s van dit jaar (Loire) kan je bekijken op onze website : www.deradijs.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Parking Zoet Water
Maurits Noëstraat 15
3050 Oud-Heverlee

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 520,00 €
€ 520,0
Organisatie De Radijs
Links
Trefwoorden meerdaagse reis, Natuurlijke schoonheid