U bent hier:

Meditatief wandelen/Bosbaden (met jouw hond)

Sportactiviteit Outdoor en adventure

Er is geen mooiere manier om je dag te starten of af te sluiten dan met een deugddoend bosbad met je hond. Door het bos in te gaan, te vertragen en de natuur met al je zintuigen te beleven, komen lichaam en geest tot rust. Je ademt traag diep in en uit, je merkt dat de lucht fris en zuiver is en je maakt al je zintuigen wakker. Piep in holle bomen, loer naar dieren en vogels. Sta stil en onderzoek de patronen op bladeren, boomschors en stenen. Ruik de bosbodem, bloemen die bloeien. Hoor de wind ruisen in de bomen. Voel de zon. Raak bomen en bladeren aan. Doe je schoenen uit en voel de wereld onder je voeten,…
Bij deze reis is je hond je metgezel. Hij wandelt naast jou, neemt jouw tempo aan en voelt de rust die jij uitstraalt. Alles staat in het teken van -figuurlijk- loslaten: geef geen bevelen, laat ook je hond het bosbad beleven.
Vrije bijdrage; graag aanmelden op voorhand. (lievedosogne@telenet.be of annelies120@hotmail.com). Per aanwezige deelnemer gaat er €1 naar een goed doel voor dieren.

Ook zonder hond ben je welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar lozer bos
Passionistenstraat (parking rechtover Zandvlooi)
9750 Kruisem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Organisatie 4Anim-all
Contact annelies120@hotmail.com