U bent hier:

‘Mediacafé’ te Wervik

Vief Wervik-Geluwe nodigt u uit voor…
‘Mediacafé’ door Janne Colle, Master in Gender en Diversiteit

Woensdag 18 november 2020 om 10 uur in LDC De Kim, Sint-Jorisstraat 3 te 8940 Wervik

Heeft u vragen of problemen omtrent het gebruik van de smartphone, tablet of computer? Dan is dit mediacafé de ideale manier om een antwoord te krijgen op de multimediavragen. Breng uw eigen tablet of smartphone mee en stel naar hartenlust vragen aan de andere ‘cafégangers’. Samen worden er oplossingen gezocht voor de weergegeven problemen en in geval van nood staat de Vief-medewerker u met raad en daad bij.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Vief Wervik-Geluwe in samenwerking met LDC De Kim, een erkend dienstencentrum en een ontmoetingsplaats voor iedereen.

Prijs: € 5

Vooraf inschrijven is verplicht en dit vóór uiterlijk dinsdag 10 november 2020 via overschrijving op rekeningnummer BE66 7383 2114 0043 met mededeling 747 000 Vief Wervik-Geluwe – 181120.

IEDEREEN VAN HARTE WELKOM!

Vragen omtrent het coronaproof zijn van de Vief-activiteit? Surf naar www.vief.be/vief-west-vlaanderen en klik op ‘Zo blijven Vief-activiteiten coronaproof’.

Info en inschrijvingen?
Vief Wervik-Geluwe | Tel. 0475 67 61 37 | info.wervik.geluwe@vief.be l www.vief.be/vief-Wervik-Geluwe

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar LDC De Kim
Sint-Jorisstraat 3
8940 Wervik

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 18 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Trefwoorden Vief, Wervik, geluwe, media