U bent hier:

Mechelen in Vuur en Vlam

Mechelen in Vuur en Vlam vindt voor het tweede jaar op rij plaats in de Dijlestad. Op zaterdag 22 december moet je in de binnenstad zijn. Vanaf de late namiddag tot in de avond staat de binnenstad in vuur en vlam en kan je doorheen het centrum een heel parcours volgen met prachtige vuuracts, vertellingen en winterwandelingen en als klap op de vuurpijl een sfeervolle voorstelling op de Grote Markt.
Verwacht je aan betoverende vuurlandschappen in de Kruidtuin en op de Dijle met prachtige eyecatchers, gebracht door de bekende Vuurmeesters. Zij zullen je doorheen de avond ook in de binnenstad meenemen in hun vuurparcours waarbij je allerlei vuuracts voorgeschoteld krijgt, maar ook gezellige wintervertellingen verspreid in het centrum. De avond eindigt op de Grote Markt met een spectaculaire vuur- en luchtvoorstelling, van het internationaal gerenommeerd gezelschap Theater Tol.

Kortom: ideaal om met het gezin nog vóór de feestdagen af te zakken naar Mechelen.

Info

Waar Mechelen
Grote Markt
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 22 december 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie mmMechelen Feest
Contact info@mechelenhoudtjewarm.be
Links
Trefwoorden winter, vuurspektakel, kerstmarkt, Mechelen houdt je warm, wijk__centrum, winteractiviteiten, winter in mechelen, theater tol, de vuurmeesters, peter gusta, vuurvoorstelling, schaatsboot