U bent hier:

Matinee Diva's in Beeld - Yvette Ravel

Concert Amusementsmuziek

Di 12 dec om 14 u.
Emiel Naudtszaal Elversele
YVETTE RAVEL
DIVA’S IN BEELD
Met een carrière in binnen- en buitenland is Yvette voor velen vast geen onbekende. Zo was ze regelmatig te gast bij de tv-shows van wijlen Henk van Montfoort, trad zij meermaals op in programma’s zoals De tijd van toen, De steek-er-wat-van-op-show, heeft ook deelgenomen aan Eurosong, De Baccarabeker, won ze de Gouden Sirene in Middelkerke en ook haar deelname aan de Knokke Cup is vast niet onopgemerkt voorbijgegaan.
Tijdens deze tv-optredens was zij tevens de vaste zangeres van het orkest Theo Mertens waardoor ze als zangeres alle genres beheerste en door het wereldberoemde orkest van de Franse dirigent Carravelli werd opgemerkt. Met dit orkest, 30 man sterk, toerde zij driemaal door Japan. Ze stond tijdens de zomermaanden in het Casino van Cannes waar zij het voorprogramma van alle grote sterren (o.a. Becaud, Aznavour) en vele anderen mocht verzorgen. Tussendoor bevoer ze op de grote cruiseschepen alle wereldzeeën.
Tijdens de jaren ‘70 en ‘80 waren er maandelijkse radio opnames met het jazz orkest o.l.v. Etienne Verschueren. Ook haar samenwerking met Will Ferdy is tijdens heel deze periode blijven duren. Deze samenwerking resulteerde in de opname van een full cd met nummers waar Will ofwel de tekst of de muziek voor zijn rekening heeft genomen. Deze nummers werden uiteraard in eigen stijl opgenomen, vernieuwend en modern.
In haar programma Diva’s in beeld vertolkt ze samen met het publiek bekende songs van Vlaamse en internationale sterren. Dit programma wordt gebracht op een humoristische wijze met en voor het publiek.
€ 10 - € 9 (abo) - koffie en gebakje inbegrepen
i.s.m. Ouderenadviesraad

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Emiel Naudtszaal
Hof Ter Elstlaan 7
9140 Elversele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 12 december 2017
Prijs
Basistarief: 10,00 €; abo: 9,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Gemeentelijk Cultuurcentrum Temse
Links
Trefwoorden vivavlaanderen