U bent hier:

Masterclass met DaRIck en dj BASS

Cursus of workshop Dance

Lokale Helden, een initiatief van Poppunt, zet het plaatselijk muzikaal talent in de schijnwerpers door van Vlaanderen op vrijdag 26 april het grootste muziekpodium te maken In Baarle geven de bekende dj’s Da Rick (Flor Theeuwes) en DJ Bass (Bas van Tilburg) een masterclass dj’en in de tuin van het Cultureel Centrum Baarle.
Op vrijdagnamiddag 26 april van 17 tot 19u zullen Da Rick en dj Bass kinderen en jongeren met veel of een beetje ervaring de kneepjes van het vak leren of extra bijbrengen. Uiteraard spelen ze zelf enkele dj-setjes.
Het geheel wordt geprojecteerd op een groot scherm zodat iedereen tot in detail kan meevolgen hoe er gewerkt wordt, aan welke knopjes gedraaid wordt, hoe de sfeer er wordt ingehouden… De ganse masterclass kan je beluisteren in een speciale editie van Teenage Radio op Lokale Omroep Baarle. Op maandag 15 april zijn de dj’s al te gast bij Teenage Radio.
Kom zeker kijken of nog beter: doe mee. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@ccbaarle.org. Vermeld je naam, leeftijd, emailadres en telefoonnummer. Vertel ons
ook welke ervaring je al hebt. Bij een groot aantal inschrijvingen kunnen we een selectie maken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultureel Centrum Baarle
Pastoor De Katerstraat 5
2387 Baarle-Hertog

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 12+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Cultureel Centrum Baarle
Contact B 014699326 of NL 013 507 82 33
Links
Trefwoorden poppunt, lokale helden, Teenage Radio, Afterschool radio