U bent hier:

Marx - Stefaan Van Brabandt & Johan Heldenbergh

+1 punt

Vanaf januari 2018 zou Jan Decleir de theatermonoloog MARX spelen, de langverwachte opvolger van de theatermonoloog SOCRATES (gespeeld door Bruno Vanden Broecke) in de reeks filosofen-monologen van theatermaker en filosoof Stefaan Van Brabandt. Maar wegens artistieke meningsverschillen eindigde de samenwerking met Jan Decleir helaas nog voor ze goed en wel begon.
Wij betreuren dit als gezelschap uiteraard enorm, maar zijn tegelijk ook verheugd te kunnen melden dat niemand minder dan Johan Heldenbergh de rol van MARX zal overnemen.

U kent Johan Heldenbergh ongetwijfeld van de Oscar-genomineerde film ‘The Broken Circle Breakdown’, van zijn prachtrol in ‘De Helaasheid der dingen’, uit ‘Le Tout Nouveau Testament’ of van zijn bejubelde hoofdrol dit jaar in de Hollywood-productie ‘The Zookeeper’s Wife’.

Met de theatermonoloog MARX keert Johan na een vrij lange periode eindelijk terug naar het theater. Wie hem al heeft kunnen bewonderen in zijn magistrale vertolkingen in theaterstukken als ‘The Broken Circle Breakdown’ of ‘MASSIS’, weet dat Johan garant staat voor een buitengewoon verbluffende theaterervaring.

Wij hopen u allen dan ook vanaf januari 2018 te mogen verwelkomen voor onze tweede filosofenmonoloog MARX, gespeeld door Johan Heldenbergh.

Heel graag tot dan!
Hartelijke groet,
De Verwondering, namens Stefaan Van Brabandt

Info

Waar Stadsschouwburg Mechelen
Keizerstraat 3
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 24 februari 2018
Prijs
Basistarief: 18,00 €

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: € 3,5

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultuurcentrum Mechelen
Trefwoorden wijk__centrum, UiTPAS Mechelen

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS