U bent hier:

Marvin Gaye Midnight Love Tour

+1 punt

Marvin Gaye komt op 14 februari 1981 per boot in Oostende aan. Hij is hier om zijn sterrenbestaan in de VS te ontvluchten en in Oostende vindt hij precies de rust die hij nodig heeft. Hij leeft er een tijdje bij een Vlaams gezin en ontmoet diverse Oostendenaars tijdens zijn verblijf.
Op uw (onleende) iPod ontmoet u de hoofdrolspelers van het boeiende verhaal van Marvin Gaye's tijd in Oostende, terwijl zij u door de stad gidsen. Zij nemen u mee naar de sleutelplekken in het verhaal, zoals het appartement waar de monsterhit 'Sexual Healing' tot stand kwam. Daarbij reist u terug naar de jaren '80 dankzij sprekende archiefbeelden, waardoor u elk moment verwacht dat de zanger van achter de volgende hoek zal tevoorschijn zal komen.

Jamie Lidell is de ceremoniemeester tijdens deze tour, maar u ontdekt ook hoe Oostends icoon Arno destijds met de soulzanger in contact kwam tijdens diens verblijf.

U kan de iPod-audiogids ontlenen bij Toerisme Oostende vzw aan € 5 per persoon. De Mavin Gaye Midnight Love Tour is inbegrepen bij de City Pass 200% Oostende.

Wij raden u aan om deze toestellen te reserveren op voorhand, want het aantal beschikbare iPods is beperkt!! Reserveren kan telefonisch (+32 59 70 11 99) of via e-mail (info@visitoostende.be).
De toestellen worden tot uiterlijk 14.30 u ontleend. In verband met de waarborg voor de toestellen, dient u een kredietkaart of identiteitskaart voor te kunnen leggen en ter plaatse een formulier in te vullen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Toerisme Oostende
Monacoplein 2
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
  • Maandag - zondag van10:00tot18:00
Prijs
per persoon

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Oostende: € 1,0

Reservaties
  • Bel naar +32 59 70 11 99
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Toerisme Oostende vzw
Contact info@visitoostende.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS