U bent hier:

Martha's 5 Geheime Namen

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Heb je zin om te genieten van een magische monoloog vol sprankelende teksten? Te luisteren naar kleine, blote verhaaltjes in een intieme setting? Deze theatermonoloog is een voorstelling voor vrouwen én liefhebbers van vrouwen.
Aan vijf vrouwelijke archetypes – de heks, moeder, maagd, slet en koningin – wordt hulde gebracht in zinnenstrelende teksten. Laat je bedwelmen en verleiden door de sensualiteit van de schone letteren, de kracht van de beeldende taal.
Liesbeth Vanderbeke, de verhalenvertelster: “Dat ik hield van verhalen wist ik van zodra ik leerde lezen. Boeken waren een doorgang naar andere werelden. Om die magie naar mijn dagelijks leven te brengen, verslond ik romans, studeerde ik literatuur, gaf ik Nederlandse en Engelse les. Maar het was niet volledig. Eigenlijk wou ik zelf schrijven én gelezen worden. Dat was mijn missie. Dat was mijn doel. Nu klopt het. Ik vertel verhalen.
De magie is hier en nu.”
De theatermonoloog kadert in het Huldenbergs Huiskamerweekend en wordt georganiseerd door KVLV, DF en Gezinsbond Huldenberg

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Molenhof
de Peuthystraat 15
3040 Huldenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 22 november 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Davidsfonds Huldenberg