U bent hier:

Markt lokale producten

Festival 1.40.0.0.0 

Tijdens Deurne Wintert bieden we de bezoekers graag ook een staalkaart aan van het beste wat het district te bieden heeft. Wist je bijvoorbeeld dat Deurne verschillende soorten bier en honing heeft?
Tijdens Deurne Wintert schenken we niet alleen aandacht aan feeërieke en vurige acts maar ook aan alle lekkers en vooral al het beste uit Deurne!

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 december kan je terecht in één van deze foodtrucks voor een lekkere hap. Der Kleine Gasthof voorziet winterse kost uit de Duitse keuken; Boeff events en Akker zorgen voor een heerlijke portie soep, pannenkoeken of wafels; bij Surffooddude kan je dan weer terecht voor een smakelijke burger of kroketten. Barista Mica zorgt voor een heerlijk warme koffie of thee, al dan niet met een feestelijke touch. Je kan er bovendien ook terecht voor een zakje gebrande koffie De Vlijt.

Zaterdag bieden ook enkele lokale handelaars hun producten te koop aan. De ideale moment om originele kerstcadeaus in te slaan! Wat denk je van een origineel en zuiver Deurns bier- of medepakket? Inglorious brew stars, Gistgeest en The Blacksmith’s Meadery zijn er alvast klaar voor!

De laatste vijf jaren is de bijenpopulatie met een derde gedaald. Het district plaatste daarom bijenkasten op verschillende locaties. Honing uit het Rivierenhof of Deurne-Zuid? Proef het verschil!

De Vijver vzw ondersteunt mensen met een beperking. Tijdens Deurne Wintert verkopen zij hun zelf geteelde groenten en homemade koekjes.Sven Mes van atelier Mes is More komt zijn nieuwe collectie streetwear voorstellen, waaronder zijn intussen beruchte Deurne-sweaters… Tijdens een workshop in Cinema Rix, werd een nieuwe huisthee ontwikkeld o.l.v. herboriste Katrijn Van den Eeckhout. De kinderen van ’t Speelscholeke ontwierpen het etiket en bedachten mee de naam voor de thee die het volgend jaar geschonken wordt in buurtbar Barix. Benieuwd naar het resultaat? Kom eens slurpen.

Ook het kersverse boek Trots in Deurne Noord en de verschillende Deurnse wandel- en fietsbrochures zijn te koop tijdens Deurne Wintert.

Info

Waar Park groot schijn
Ruggeveldlaan 488
2100 Deurne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 8 december 2018
Organisatie cultuurcentrum Deurne
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden één taalicoon