U bent hier:

#Markant Kruibeke proeft - foodfestival

Markant Kruibeke proeft - foodfestival.
Op vrijdag 1 februari van 18u tot 22u is de polyvalente zaal van de bassischool Den Eenhoorn, E. Gorrebeeckstraat 14a te Kruibeke "place to be" voor wie op zoek wil proeven van culinaire hapjes en streekdranken van Kruibeke. Hier vindt een foodfestival plaats onder de noemer "MARKANT KRUIBEKE PROEFT".
Markant Kruibeke neemt de organisatie van dit evenement op zich. Iedereen kan hier proeven van de gezellige sfeer, lekkere gerechtjes en smakelijke drankjes bij de vele standen bemand door Kruibeekse zakenmensen. Er is een grote variëteit : bier, wijn, mocktails, koffie, thee, kaas, ijs, snoeptaarten, pizza, brood, pralines, soep, flensjes, confituren …. De standhouders verrassen je zeker met hun unieke aanpak en schotelen jou de smakelijkste dingen voor. Je kan hier inspiratie opdoen voor in je keuken, culinaire geschenken of gewoon komen genieten van al de lekkers met je gezin en vrienden.
Je kan ook inspiratie opdoen bij de Markant stand : je krijgt daar een uniek receptenboekje onder de titel “Je bent om op te eten” met de lekkerste recepten van het Markant Team.
De inkom is gratis en de kinderen kunnen kokeneten spelen, tekenen met illustratrice Hilde Schuurmans of een snoeptaart maken..
Het foodfestival wordt een eigentijds, gevarieerd, hip en sfeervol Kruibeeks event. Of je nu samen met je partner, vriend(en), kind(eren), zus, broer, vader of moeder komt: je zult je geen moment vervelen.
Meer info kan je bekomen bij AM Foubert 03 774 16 18 - annemieke@optiekfoubert.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeenteschool Kruibeke
Edmond Gorrebeeckstraat 14 A
9150 Kruibeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 1 februari 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Markant Kruibeke
Contact annemieke@optiekfoubert.be
037741618