U bent hier:

Manoesh - Today’s girls, yesterday’s songs (seizoensopening)

Concert Amusementsmuziek

Stel je voor: het belangrijkste in je leven wordt je ontnomen: je kompaan, je soulmate, je levensgezel, je gids, je toeverlaat ... is er van het ene moment op het andere niet meer ... *snif, snif* ... Samengevat: je verliest je smartphone!
Niets minder dan dit overkomt de meisjes van Manoesh op zaterdag 19 september 2020! Redden ze het in een wereld zonder schermpjes? Lopen ze zonder Google Maps halverwege Memory Lane verloren?

Kom het live te weten en vergezel ons op een nostalgische trip naar een tijdperk waarin draadvol telefoneren de norm was en beleef hoe de Manoeshjes op zoek gaan naar de beste versie van zichzelf.

‘Today’s girls, yesterday’s songs’ wordt een gezellige show met heel wat vleugjes humor en ‘selfie-reflectie’. We laten u genieten van een strakke vaudeville ritmesectie als onderbouw voor de aanstekelijke (h)eerlijke close harmony van drie kersen op één taart! U wordt op sleeptouw genomen op de cadans van zowel het aanstekelijke enthousiasme van de frontdames als door een overheerlijke combinatie van swing, tango, gipsy, jazzhits uit de oorlogsjaren en uiteraard romantische ‘ballads from the days of yore’ ...

Kortom: spring in die auto (de uwe of die van iemand anders), trotseer die file (indien relevant), GPS je naar De Zeepziederij, bemachtig een parkeerplaats, ... en word deelgenoot van onze meest swingende seizoensopener sinds jaren!

Met:
Marijke Hulsmans (Along Comes Mary, Al & Mary)
Kim Versteynen (Kim In the Middle)
Joyce Vanderhoydonck (The Voice van Vlaanderen)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurhuis De Zeepziederij
Malta 11
3960 Bree

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 19 september 2020
Prijs
Basistarief: 7,00 €; Kassa: 10,00 €; Student: 7,00 €
€ 7,0
Reservaties
Organisatie CULTUURHUIS DE ZEEPZIEDERIJ
Trefwoorden bevestigd2020