U bent hier:

Mammalian Diving Reflex

+1 punt

Dansvoorstelling Tekst en muziektheater

De herwaardering van ouderen als wijze raadgevers  

Een open gesprek over liefde, lust, seks en romantiek, gebracht door een geselecteerde groep 65-plussers: dat is het concept van deze voorstelling. In ‘All the Sex I’ve Ever Had’ vertelt het panel honderduit over hun eerste keer, wat het betekent om een geliefde te verliezen, wat romantiek is voor hen, hoe ze liefde en lust beleven op latere leeftijd.

 

De Duits-Canadese groep Mammalian Diving Reflex staat bekend om zijn prikkelende performances. Door het publiek samen te brengen in niet-voor-de-handliggende, vaak ludieke situaties is de garantie voor een aparte vorm van entertainment. Bij hun vorige passage in Vooruit openden ze een kapperszaak, die werd gerund door acht- tot twaalfjarigen.

 

Deze keer is het dus de beurt aan 65-plussers, die ongegeneerd met het publiek en met elkaar hun hun romantische en seksuele levenservaringen delen. De sprekers vertellen open over hun persoonlijke leven, onverwachte zwangerschappen en de dood van hun geliefden. In deze door jeugd geobsedeerde maatschappij schuift ‘All The Sex I’ve Ever Had’ ouderen opnieuw naar voor als wijze raadgevers.

Info

Waar Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
Prijs
Basistarief: 16,00 €

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,2

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kunstencentrum Vooruit
Contact info@vooruit.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS