U bent hier:

Mama-baby yoga (3-wekenreeks)

Cursus of workshop Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Focus: Postnataal herstel voor de mama.
Een mooie gelegenheid voor samenzijn met je baby terwijl je aan je postnataal herstel werkt. Baby's leeftijd: t/m 6 maanden.
Zwangerschap, baren en moeder worden, zijn heel intense ervaringen. Jouw lichaam heeft zeer hard gewerkt en heeft nu nazorg nodig. In de mama-baby yoga neem je tijd voor jezelf om te herstellen / jezelf te voeden en de ervaringen te verwerken. Via yogahoudingen bouwen we kracht en energie op, stabiliseren en versterken we je lichaam. Tevens besteden we voldoende aandacht voor ontspanning en innerlijke rust via bv. mindfulness en ademhalingsoefeningen. Een gezond en uitgerust lichaam is de basis om al de veranderingen en de zorg voor je kind(eren) te kunnen blijven dragen.
De mama-baby-yogales is een mooie gelegenheid voor samenzijn met je baby terwijl je aan je postnatale herstel werkt. Je baby is van harte welkom. We betrekken je baby bij de yogahoudingen en de ontspanningsoefeningen, welke telkens zijn afgestemd op jouw herstelfase en de leeftijd van je baby. We schenken aandacht aan oefeningen die je makkelijk kunt integreren in je dagelijkse leven.

Je kunt meedoen vanaf 6 weken na de bevalling. Vroeger beginnen dan 6 weken mag, na overleg met lesgeefster en als eventuele letsels reeds genezen zijn. Als je een normale bevalling hebt gehad, is het zelfs aan te raden om zo vroeg mogelijk te beginnen, dat kan vanaf 2 weken na de bevalling. Ben je er niet zo zeker van of je wel mee mag doen, raadpleeg dan eerst even je arts en de lesgeefster.

Praktisch
Je bent welkom vanaf 9u45 om jezelf te installeren en eventueel je baby te voeden.
Mocht het nodig zijn, is er de gelegenheid om je baby te voeden, te verschonen of te troosten tijdens de les.
Draag makkelijke kledij en breng een handdoek voor jezelf en je baby mee. Je hoeft geen speelgoed mee te brengen, er zal voldoende entertainment zijn.
We werken in kleine groepen van max 7 mama’s en baby.

Lesdata: 5+13+19 februari 2020.
Je mag 1 gemiste les inhalen in een komende reeks, als er plaats is in de komende reeks.
Prijs: 45 euro. BE30 1431 0110 3811.
Inschrijving en info: inesrothmann@hotmail.com, 0484.900.794
Locatie: Fleurentine, Grote Steenweg 13, 1e verdiep rechts. Tijdsstip: woensdags, 10u00-11:00
www.lava.yoga

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Fleurentine
Grote Steenweg 13
2600 Berchem (Antwerpen)
Wanneer

tot

Open op:

  • Woensdag van 10:00 tot 11:00
Prijs
Basistarief: 45,00 €
€ 45,0
Contact www.lava.yoga, inesrothmann@hotmail.com
Trefwoorden yoga, activiteit met baby