U bent hier:

Mag ik even 2020 - Kamal Kharmach (Verplaatst)

Theatervoorstelling Humor en comedy

In 2019 verzorgde Kamal Kharmach voor het eerst een eindejaarconference, met verbluffend succes. Een resem uitverkochte shows, goed voor zo’n 20.000 enthousiaste theaterbezoekers, en een succesvolle oudjaarsuitzending op Canvas waarvoor 800.000 mensen aan de buis gekluisterd zaten. Dat kan tellen als debuut. Voor de tweede editie geeft Kamal er een extra lap op. Met onderwerpen zoals Brexit, Megxit, storm Ciara, het Coronavirus en de regeringscrisis heeft hij nu al genoeg materiaal voor een nieuwe snedige, scherpe en hilarische terugblik.
Kamal Kharmach is een van ’s lands bekendste komieken, wiens carrière een blitzstart kende.  Dit rastalent reeg ook in zijn debuutvoorstelling "De Schaamte Voorbij" de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aaneen. Hij toerde 2 jaar langs uitverkochte zalen en mocht het jaar erop meteen al een eindejaarsconference maken die op Canvas werd uitgezonden. De kijkcijfers van zijn eerste conference logen er niet om: hij verdubbelde niet alleen het aantal kijkers dat Michael Van Peel vorig jaar haalde, maar was tijdens de uitzending zelfs absolute marktleider op de Vlaamse televisie.
Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo's Comedy Cup om daarna te touren met een van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft. Die lijn zette hij overtuigend verder met een  schitterende eindejaarsconference, die de lovende recensies aan elkaar reeg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC 't Vondel
J. Possozplein 40
1500 Halle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 14 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Organisatie CC 't Vondel