U bent hier:

MAFfe vrijdag - Sindicato Sónico

Concert Folk en wereldmuziek

Al jaren werkt MAF met Roman Santos, aanvoerder van Sindicato Sónico, samen voor de Fiesta de los Muertos, de jaarlijkse feestelijke afsluiter van Mestizo Arts Festival. We bieden hem dus graag het podium voor hun release happening. Traditionele ritmes gecombineerd met elementen van cumbia, funk, ska, jazz en rock'n roll ... Zeg maar mestizo rock. Altijd goed voor de nodige danspassen!
2016 wordt een feesteditie: Mestizo Arts Festival bestaat 10 jaar! In aanloop naar 14 oktober (opening #MAF16) onderzoeken we opnieuw het artistieke speelveld van de steden. Op de MAFfe Vrijdagen (ook op 18.03, 15.04 en 20.05) krijg je hier al 1 en ander van te zien. Een mix van muziek, dans, theater, expo ... voor de nieuwsgierigen. Met steeds MAF Resto vooraf!

-VOORPROGRAMMA

Sachli (A reason to talk, TV reeks De Bunker, …) en Seckou (slam poet, acteur) zullen deze zomer in het kader van MAF een residentie doen in enkele artistieke werkplaatsen in Mexico City. Vandaag doen zij alvast hun 7 Mexicaanse wonderen uit de doeken. De aftrap van #MAF16 is ook voor hun rekening: they will hit the piñata!

Bocafloja (MX/NY) is poëet, rapper, cultuurambassadeur en stichter van Quilomboarte Collective. Bovenop 5 albums en tours in 20 landen, publiceerde Bocafloja in 2008 zijn eerste boek ImaRginación. Prognosis is zijn tweede literair project. Raciale relaties, decolonisatie en de Afrikaanse diaspora in Latijns Amerika zijn thema's die hij opneemt in zijn werk.

-RELEASE HAPPENING SINDICATO SÓNICO (+ FIESTA TOT 01.00U)

Al jaren werkt MAF met Roman Santos, aanvoerder van Sindicato Sónico, samen voor de Fiesta de los Muertos, de jaarlijkse feestelijke afsluiter van Mestizo Arts Festival. We bieden hem dus graag het podium voor hun release happening. Een nieuwe mix van mariachi funk'n roll! Traditionele ritmes gecombineerd met elementen van cumbia, funk, ska, jazz en rock'n roll ... Zeg maar mestizo rock. Altijd goed voor de nodige danspassen! (Met videoclip door Orlando Verde).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Arenbergschouwburg
Arenbergstraat 28
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 19 februari 2016
Prijs
Basisprijs: € 10
€ 10,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Arenbergschouwburg
Trefwoorden Ska, Antwerpen, funk, cumbia, arenbergschouwburg, Arenberg, MAF, MestizoArtsFestival, RomanSantos, SindicatoSónico, UitKalender_activiteiten_incl_permanenteactiviteiten