U bent hier:

Made in Scotland Festival

Dans, theater en muziek van Edinburgh Festival Fringe, voorgesteld in Brussel.
Made in Scotland Festival brengt zes dans-, theater- en muziekvoorstellingen van het Edinburgh Festival Fringe naar Brussel. Van 11 tot 14 juni nodigen we je uit op een van onze partnerlocaties om er kennis te maken met de dynamische en rijke microkosmos van de hedendaagse cultuur in Schotland. Beleef samen met ons een reeks voorstellingen die even intiem als uitdagend zijn, suggestief en radicaal, relevant en grappig. Alle tickets voor de voorstellingen en activiteiten zijn gratis en te verkrijgen via de website vanaf 9 mei 2019.

We sloegen de handen in elkaar met de Sint-Gorikshallen in het centrum van Brussel, waar je de hele week overdag talks, workshops en allerlei activiteiten kan bijwonen. ‘s Avonds wordt het een plek om elkaar te ontmoeten, samen te komen en iets te drinken na de voorstelling, tot laat in de avond.

Het Made in Scotland Festival wordt gehouden na het laatste optreden op 14 juni in stijl afsluiten, met een slotfeest op de nieuwe locatie van Recyclart in de Manchesterstraat. Op het programma staan dj’s uit Schotland en Brussel, en we nodigen iedereen uit om met ons te komen vieren.

Ontdek het programma, boek je tickets, kom naar ons slotfeest, iedereen is welkom.

Info

Waar Verschillende locaties in Brussel

1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 juni 2019 tot 14 juni 2019
Organisatie Made in Scotland Festival
Contact madeinscotlandproducer@edfringe.com
Links
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier