U bent hier:

Made in Scotland Festival: FK Alexander + AAguilAA + Letitia Pleiades

Made in Scotland Festival is een dynamisch programma van Schotse dans, theater en muziek, dat het beste van de hedendaagse Schotse performance vertegenwoordigt en in heel Brussel wordt gepresenteerd. Van evocatief tot reflectief, van energiek tot humoristisch, iedereen uitgenodigd. Het volledige programma vind je op www.madeinscotlandfestival.com, voor de slotavond bent u welkom in Recyclart.
21:30>00:30 FK Alexander: I Could Go On Singing (Over The Rainbow)

FK Alexander zingt live over de opname van de laatste keer dat Judy Garland 'Over The Rainbow' zong, vier maanden voor haar dood, tegen een geluidsmuur van noise. Deze performance/noise gig is een intieme, interactieve ervaring van onverdeelde aandacht en liefde. Kom hand in hand met FK staan, en wees getuige van anderen die hetzelfde doen. Met live begeleiding van de uit Glasgow afkomstige noiseband Okishima Island Tourist Association.

FK Alexander is een in Glasgow gevestigde performancekunstenaar wiens werk draait rond wonden, herstel, agressieve genezing, radicaal welzijn, industrialisatie en noisemuziek. In haar werk plaatst FK haar lichaam in het centrum van geritualiseerde, actiegerichte, vaak durationeel werk, in vaak belachelijke pogingen om ideeën over te brengen rond nieuwe taal, nieuw geweld en nieuwe liefde.

+ 00:30>02:30 DJ SET Letitia Pleiades
+ 02:30>05:00 DJ SET AAguilAA (Los Ninos)

Info

Waar Recyclart
Manchesterstraat 13-15
1080 Sint-Jans-Molenbeek
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 14 juni 2019
Prijs
Normaal
gratis
Organisatie Recyclart
Contact info@recyclart.be
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.