U bent hier:

Maarten Westra Hoekzema | Tired of being young

Theatervoorstelling Humor comedy

Toen hij 25 was zag hij de mensen om zich heen de job krijgen die ze altijd wilden, het lief veroveren waar ze altijd naar verlangd hadden en het huis kopen waar ze altijd van gedroomd hadden. Het enige wat hij deed was met open mond toekijken en denken: ‘Hoe doen ze het toch, hoe krijgen ze het voor elkaar?”.
Nu, jaren later ziet hij iedereen om zich heen klagen over de job die ze altijd wilden, het lief waar ze zo naar verlangd hadden en de hypotheek waar ze nog tenminste twintig jaar aan vastzitten. Weer kijkt hij toe met open mond en denkt hij: ‘Hoe doen ze het toch? Hoe krijgen ze het voor elkaar?”.

In Tired of being young vraagt Maarten zich af wat volwassen zijn nu eigenlijk is en vooral of het überhaupt wel nodig is volwassen te worden…

Met zijn voorstellingen weet Maarten Westra Hoekzema op zijn geheel eigen wijze een mengvorm te brengen tussen theater en comedy. De jury van Het theaterfestival zei eens over zijn werk: “Onderhoudend als comedy en toch…”. Met Tired of being young zal dat niet anders zijn.

Pers over Maarten:

“Maarten is een geboren verteller. Als verhalend cabaretier weet hij van a tot z te boeien. Wat Maarten ook vertelt, het publiek hangt aan zijn lippen. Zonder dat hij uitdrukkelijk op zoek is naar de grap valt er in deze voorstelling meer dan genoeg te lachen. Sommige stukken zijn in hun absurditeit ronduit hilarisch. De grappen vloeien natuurlijk voort uit het verhaal en daarmee is hij in de stand-upperige cabarettrend een aangename uitzondering.” – Cabaret.nl

“Aangrijpend oprecht. Om te koesteren.” – Theaterkrant.nl

“Fris en hartelijk theater met een angel.” – Knack

“Hij bedient zich van verschillende soorten humor, maar is vooral origineel.” – Cutting Edge

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Concertstudio
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 14,00 €; - 26 jaar: 11,00 €
€ 14,0
Reservaties
Organisatie LiveComedy.be
Links
Trefwoorden comedy, Maarten Westra Hoekzema, Tired of being young