U bent hier:

Maakdag herfstvakantie

+1 punt

Cursus of workshop Creativiteit

De Maakdag in het Industriemuseum is een creatieve dag voor het hele gezin, die in het teken staat van allerhande druk-, textiel- en tinkertechnieken. Het wordt een heuse knutsel- en maakdag in de oude katoenfabriek, op een boogscheut van de Vrijdagmarkt!
Thema van deze Maakdag? Spinnen! Want straks is het Halloween! Begin je al te griezelen bij de gedachte aan de enge diertjes? Wij ook! Maar wist je dat spinnen ook de techniek is waarbij je van wol een draadje maakt? Je kan alvast proberen spinnen op één van onze spinnewielen! We weven ook een heus (spinnen)web en gaan aan de slag in de drukkerij, het textielatelier en in de Tinker Studio!

Met je stempelkaart ga je samen met mama, papa, opa of tante op stap in het museum en ontdek je tal van workshops en doe-dingen waaraan je kan deelnemen. Je kan aansluiten bij een workshop naar keuze, onze begeleiders helpen je op weg. Al mogen mama, papa, oma of opa natuurlijk ook helpen en meedoen waar nodig.

Na je bezoek ruil je je stempelkaart aan het onthaal in voor een tof souvenirtje! En je knotsgekke creaties? Die neem je lekker mee naar huis!

De workshops zijn doorlopend van 10 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur en geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar, tenzij anders vermeld. Tussen 12 en 13 uur nemen alle begeleiders een korte lunchpauze, maar de demonstratoren aan de bulderende textielmachines gaan dan volop aan de slag! Kom zeker even kijken!

Benieuwd naar het volledige programma? Dat ontdek je op onze website. Inschrijven voor de Maakdag is niet verplicht, maar wel mogelijk. Wie inschrijft, is wel zeker van een plekje, want vol is vol.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Industriemuseum
Minnemeers 10
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 8,00 €

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,6

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Industriemuseum
Contact info@industriemuseum.be
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Maakdag herfstvakantie op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS