U bent hier:

Maak een regenstok (Krokuskriebels)

8 jaar

Een workshop waarin je een magisch instrument leert maken, dat door de indianen werd gebruikt om bepaalde (dans)rituelen uit te voeren.
Tijdens Krokuskriebels organiseert het Tabaksmuseum drie workshops die je onderdompelen in de leefwereld van de indianen. De workshops gaan door op 13, 14 en 15 februari 2018 en zijn bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De Peruaanse begeleidster Yuli Machuca vertelt je over haar geboorteland en de indianencultuur. In deze workshop maak je een regenstok. Er wordt gezegd dat de klank van de palo de lluvia (regenstok) in de oudheid de kracht had om regen op te roepen. Indianen maakten het magische instrument om bepaalde (dans)rituelen uit te voeren. Je leert een regenstok maken en versieren met typische patronen van de lokale culturen, en maakt kennis met de rijke cultuur van de Incabeschaving. INSCHRIJVEN KAN VANAF DINSDAG 9 JANUARI 2018! Er is een reductie voor wie inschrijft voor de drie Krokuskriebels workshops. Je betaalt dan 15 euro i.p.v. 18 euro; dat is 7,5 euro i.p.v. 9 euro voor leden Gezinsbond.

Info

Waar Tabaksmuseum
Koestraat
8940 Wervik

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 14 februari 2018
Leeftijd 8+
Prijs
Deelnemen aan de workshop kost 6 euro en 3 euro voor leden van de Gezinsbond. Je moet vooraf inschrijven.
€ 6,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Wervik
Trefwoorden erkend SCVW, gezinsbond , krokuskriebels
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Maak een regenstok (Krokuskriebels) op UiTmetVlieg.be