U bent hier:

LUX Improvisatietheater à la Inspinazie - Volzet

+1 punt

Lessenreeks Kunst en kunsteducatie

Voor iedereen bij wie het na een aantal improvisatiecursussen (minstens een basisreeks) danig begint te jeuken om wat intensiever te trainen in een vaste groep. Voor wie al jaren niet meer op de planken stond en de draad terug wil oppikken. Maar ook voor improvisatoren die al jaren wekelijks bij een gezelschap spelen en zichzelf scherp wil houden door bijkomend in een andere setting te trainen!
Deze diepgaande opleiding is gericht op jouw persoonlijke leertraject met gerichte procesbegeleiding. De uiteindelijke opzet krijgt vorm in overleg met de groep. We zoeken grenzen op en experimenteren met inspiratie uit verschillende hoeken, bewegingsimprovisatie, interactie speler/personage, (on)nuttige patronen ...
We onderzoeken de essentie en de specifieke waarde van improvisatie als podiumkunst. Daarbij focussen we op subthema's als personages, fysiek spel, koorwerk en longforms. Naar het einde toe wordt ook een voorstelling op poten gezet. 
Begeleiders: Eva Van Eynde

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Noordpoort
Dambruggestraat 336
2060 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 533,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 426.00: 426,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 586,00 €

€ 533,0

Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 106,6

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 106,6

Reservaties Inschrijven
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie WISPER
Contact saskia@wisper.be
016/25 16 21
Trefwoorden jongerentip, erkend SCVW,bevestigd2020

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS