U bent hier:

Lumenneke For Life Challenge

Het Lumenneke plaatste 10 sociale mediafotokaders op unieke plekjes in Lummen. Ga tijdens je wandel-, loop- of fietstocht daarom even op zoek naar deze kaders en maak er een leuke foto mee. Bezorg je foto’s via lumenneke@lummen.be aan de gemeente of deel ze op sociale media met de hashtag #LumennekeForLifeChallenge.
Om de Lummenaren warm te maken voor dit initiatief, krijgen alle deelnemers een unieke muts of buff van het Lumenneke. Je kan deze gezellige attributen vanaf 16 november ook kopen voor een spotprijsje van 10 euro. De muts en buff van het Lumenneke zijn het symbool van deze campagne en de opbrengst gaat naar volgende goede doelen: Medora Belgium, Sint-Vincentius Lummen, Het Open Poortje, Sint-Ferdinand Lummen en Avali.

De gemeente daagt je bovendien nog extra uit om 2500 unieke foto’s in te zenden waarop men in de sociale media kaders poseert met muts of buff. Houd de teller op de FB-pagina in de gaten en help onze goede doelen een extra gift van 5000 EUR te bekomen. Jij kan het verschil maken!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Administratief Centrum
Gemeenteplein 13
3560 Lummen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 16 november 2020 tot 24 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €; (Kinder)muts: 10,00 €; Buff: 10,00 €
gratis
Organisatie Gemeentebestuur Lummen
Trefwoorden lumenneke, gemeente lummen, challenge, wandelen, lopen, fietsen, Benefiet - Goed Doel