U bent hier:

Lotgenotencontact voor naastbetrokken hulpverleners (online reeks)

Cursus met open sessies Gezondheid en zorg

Je bevindt je in een aparte positie: professioneel als hulpverlener in het veld staan én tegelijkertijd van dichtbij geconfronteerd worden met ernstige psychische problemen van een naaste.
Vele vragen spoken door je hoofd: hoe en waar begrens ik zodat ik zelf kan volhouden? Wanneer en hoe ga ik van de ene rol naar de andere? Wat met mijn eigen emoties waaronder ook verlies en verdriet? Hoe kan ik mijn persoonlijke ervaring als hulpverlener gebruiken? En nog veel meer.

Dit lotgenotencontact van Similes is er speciaal voor familiebetrokkenen die ook hulpverlener zijn in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ).
We bieden je de kans om tijdens 3 bijeenkomsten in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren.
We starten met een uitgebreide kennismaking en bepalen vervolgens de thema’s die aan bod zullen komen.

Tijdens de coronacrisis willen we families zo goed als mogelijk met mekaar verbinden. Daarom bieden we deze activiteit gratis aan. Je vrije deelnemersbijdrage is welkom op ons rekeningnummer BE71 0011 0730 0769 met vermelding ‘gift’.

Heb je geen dubbele pet van naastbetrokkene en hulpverlener? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar online
online
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 februari 2021 tot 6 april 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Similes
Trefwoorden 3000online, 3000samenveerkrachtig