U bent hier:

Lotgenotencontact voor familieleden van geïnterneerden (online editie)

Cursus met open sessies Gezondheid en zorg

Als je familielid geïnterneerd wordt, komen er veel vragen op je af. Er is niet alleen de mentale zorg, ook de complexiteit van justitie vormt een extra bekommernis. Tijdens deze bijeenkomst wordt er samen met Jana Ruymaekers, juriste UPC Duffel, en Ingrid Deckers, medewerker FPC Antwerpen, dieper ingegaan op juridische vraagstukken waarmee je psychisch kwetsbaar familielid geconfronteerd wordt.
Dit lotgenotencontact van Similes is er speciaal voor familieleden van geïnterneerde personen. We bieden je de kans om in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren. Schrijf je nu in. Een dag op voorhand bezorgen we je de deelnamelink voor een inspirerende ontmoeting.

Tijdens de coronacrisis willen we families zo goed als mogelijk met mekaar verbinden. Daarom bieden we deze activiteit gratis aan. Je vrije deelnemersbijdrage is welkom op ons rekeningnummer BE71 0011 0730 0769 met vermelding ‘gift’.

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Begeleiding: Jana Ruymaekers, juriste UPC Duffel en Ingrid Dekkers, hoofd griffie en sociale dienst FPC Antwerpen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Online sessie
Online sessie
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Similes
Trefwoorden 3000samenveerkrachtig, 3000leuven, 3000online