U bent hier:

Lotgenotencontact voor broers en zussen van psychisch kwetsbare personen (online editie)

Cursus met open sessies Gezondheid en zorg

Thema: Spons of spiegel
‘Sponzen’ en ‘spiegelen’ zijn twee verschillende manieren om met je psychisch kwetsbare broer of zus om te gaan. Het zijn gedragspatronen die elkaar aanvullen. Een spons gaat alles in de plaats van de ander oplossen. Een spiegel houdt afstand en laat de verantwoordelijkheid bij de ander. Welk beeld past het beste bij jou en wat zijn de gevolgen voor jou, je broer/zus, jullie relatie, anderen…? Misschien wil je graag eens aan de slag met het andere patroon, maar weet je niet hoe?

Dit lotgenotencontact van Similes is er speciaal voor broers en zussen van psychisch kwetsbare personen. We bieden je de kans om in alle vertrouwen je verhaal te delen, vragen te stellen en naar anderen te luisteren. Schrijf je nu in. Een dag op voorhand bezorgen we je de deelnamelink voor een inspirerende ontmoeting.

Tijdens de coronacrisis willen we families zo goed als mogelijk met mekaar verbinden. Daarom bieden we deze activiteit gratis aan. Je vrije deelnemersbijdrage is welkom op ons rekeningnummer BE71 0011 0730 0769 met vermelding ‘gift’.

Ben je geen naastbetrokkene? Check onze activiteitenkalender. Er zijn heel wat activiteiten die wel toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Begeleiding: Hilde Vanderlinden, medewerker Similes en Annick Claeys, vrijwillig medewerker Similes

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar online
online
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 9 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Similes
Trefwoorden 3000leuven, 3000samenveerkrachtig, 3000online