U bent hier:

Lotgenotencontact abortusverwerking: terugspeeltheater 'Onze tocht op golven'

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Jij besloot om een abortus te laten uitvoeren. Voor jou bleek dit een ingrijpende beslissing. We blikken terug op je tocht van besluitvorming en vooruit op je tocht in (rouw- en schuld)verwerking.
Op die tocht kom je op hoge golven terecht die je kunnen overspoelen en je komt ook lage golven tegen die je ademruimte geven. Eb en vloed wisselen elkaar af.

Tijdens deze voorstelling met terugspeeltheater luisteren we naar verhalen over moeilijke en hoopvolle momenten tijdens je tocht.

Levenzegt luistert naar jouw tochtverhaal en speelt het terug. Het wordt een op maat uitgewerkte improvisatievoorstelling op basis van jullie ervaringen met ruimte voor verschillende perspectieven.

We stimuleren (h)erkenning, verbondenheid en hoop. Levenzegt helpt herinneringen en ervaringen te delen. De spelers en muzikant spelen die vanuit empathie en op een artistieke, intuïtieve manier terug. Het unieke van jouw ervaring wordt weerspiegelt. Wat elk van ons verbindt wordt zichtbaar in jouw verhaal.

Voel je je geprikkeld om te komen kijken, luisteren en/of te vertellen? Welkom namens Fara (Katleen) en de professionele theatergroep Levenzegt (Ann, Arend-Johan, Judith, Lea, Peter, Ward)!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar online
online
3001 Heverlee (Leuven)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 7 april 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 25,00 €
€ 25,0
Reservaties
Organisatie Fara vzw
Contact katleen.alen@fara.be
016386950
Trefwoorden online, Lotgenotencontact, theater