U bent hier:

Loop de Groene Wandeling rond Brussel

Sportactiviteit Atletiek, wandelen en fietsen

De BXL RUN CREW zetten haar runs even on hold door de COVID-19 situatie, maar in het kader hiervan lanceren ze een virtuele uitdaging in het kader van #StaycationBXL: loop de Groene Wandeling rond Brussel, de mooie en afwisselende 60K tour rond Brussel. Gebruik de volgende weken om dit prachtige parcours te ontdekken. Loop het ... in één keer, tien keer, ... Het maakt niet uit. Je hebt tijd tot 6 september om de tocht af te ronden. Er is ook een mooie prijs in de maak, meer daarover volgende week. (stay up to date via tiny.cc/augustchallenge). Als je de run deed, laat het ons hier weten: http://tiny.cc/irangreenwalk.
Fase 1 Atomium - Evere Cimetière: 10K
Stadium 2 Evere kerkhof - Hermann Debroux: 9,5K
Stadium 3 Hermann Debroux - Stalle: 14K
Stadium 4 Stalle - Chaussée de Ninove, Molenbeek 14K
Fase 5: Ninoofsesteenweg - Atomium: 10K

U kunt de gpx-bestanden hier downloaden.
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1trYRz5o6W5eyOyMfqHYTLa80A1hQmNvO?usp=sharing

Vind ze hier op Komoot: https://www.komoot.nl/collection/994470/-de-groene-wandeling-etappes

Deze etappes beginnen en eindigen in de buurt van een bus-, tram- of metrohalte. Voel je vrij om het ook op je eigen manier te doen; meer over De Groene Wandeling bij Leefmilieu Brussel.

Registreer je wandeling op je smartwatch, Strava of andere apps. Als je ze niet hebt, neem dan wat foto's om te bewijzen dat je de tocht hebt gedaan om later voor een mooie prijs aan de wedstrijd deel te nemen: Volg hier meer: tiny.cc/augustchallenge

Veel plezier!

Als je wat inspiratie nodig hebt, hebben we The Green Walk opgesplitst in verschillende etappes met verschillende afstanden, die kun je net onder deze foto downloaden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar BXL Run Crew
De Neckstraat 22
1081 Koekelberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 augustus 2020 tot 6 september 2020
Organisatie BXL Run Crew
Contact runcrewbrussels@gmail.com
Trefwoorden Bevestigd2020
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.