U bent hier:

Livestreamconcert ‘Merry Christmas from Broadway’

Zin in een beetje ‘I’m dreaming of a white Christmas’, ‘Edelweiss’,… en nog heel wat ander moois?
Kijk en luister op zaterdag 12 december naar hartverwarmende, sfeervolle kerstliederen en melodieën uit de American song-, musical- en Broadwaytraditie.
Tineke Van Ingelgem (sopraan), Kris Belligh (bariton), Roeland Hendrikx (klarinet) en het uitmuntende trio Hendrik Vandeput, Joris Lindemans en Wim Eggermont bezorgen je een avond om bij weg te dromen.
Het geplande liveoptreden kan niet doorgaan, daarom werd beslist om het concert rechtstreeks tot in je huiskamer te brengen. Geniet, helemaal relax, met je bubbel van de mooiste muziek en kom alvast volledig in kerstsfeer.

Ieder jaar zorgt Lions Club Kortenberg Hertog Jan voor de kerst- en nieuwjaarspakkettenactie ten voordele van de cliënten van het Welzijnshuis. Dat is één van de vele acties in de strijd tegen kinderarmoede in het algemeen. In deze COVID-19-tijden hebben veel kinderen en gezinnen het extra moeilijk.

De gemeente Kortenberg biedt je dit kerstconcert aan in samenwerking met Lions Club Kortenberg Hertog Jan. Je kan het kosteloos beluisteren maar je kan ook een vrijwillige bijdrage geven, want de intentie is immers: een warme kerst voor iedereen! Jouw bijdrage gaat volledig naar dit mooie doel. Zo maak je dit kerstconcert echt waardevol, voor jezelf en voor iemand in je buurt.
Nu al een dikke merci om mee het verschil te willen maken. Merry Christmas from Broadway!

Laat ons weten hoe je genoten hebt van het concert! Deel foto’s en/of video’s van je al-ofniet meezingende bubbels tijdens het concert op facebook.com/cultuurdienstkortenberg of stuur ze naar cultuur@kortenberg.be. De drie leukste reportages krijgen vóór kerst twee flessen...bubbels toegestuurd!

Zaterdag 12 december om 20.30 u.
Vrije bijdrage
Inschrijven is verplicht en kan via https://kortenberg.kwandoo.com/ticketingActivity/subscribe/57807
Een link naar de livestream krijg je toegestuurd in de loop van zaterdag 12 december.
Meer info: cultuur@kortenberg.be of 02 755 30 70

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Online
Van achter je eigen scherm
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Organisatie Cultuurdienst Kortenberg en Lionsclub Kortenberg
Contact cultuur@kortenberg.be
02755223070
Trefwoorden kerstconcert, livestream, muziek, kortenberg, online