U bent hier:

Livestream - Hidrae

+1 punt

Hidrae brengt stomende folkmuziek met krachtige melodieën, prachtige klankkleuren en uitgepuurde arrangementen. Deze vijfkoppige band bestaat uit: Hilke Bauweraerts op diatonische accordeon en zang, Marieke Van Ransbeeck op Vlaamse doedelzak en barokmusette, Malicorne Buysse op viool en cello, Thomas Hoste op electro-akoestische altdraailier en Zjef Van Steenbergen op elektrische basgitaar.
Hidrae staat enerzijds voor een flinke stoot adrenaline en anderzijds voor een portie gelukzalige serotonine. Daardoor brengen ze niet enkel de danser tot bewegen, maar resoneren ze ook binnen de luisteraar.

In het voorjaar van 2020 verscheen de eerste CD met de welluidende titel "Hydraulic". De cd omvat 11 op het podium gerijpte composities en krijgt overal lovende commentaren.

Met de gewaardeerde steun van de Vlaamse Overheid, departement cultuur, jeugd en media.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 19 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CultuurCentrum De Herbakker
Trefwoorden CCDH9900, livestream

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS