U bent hier:

Live in Nerdland: DNA - Lieven Scheire

+1 punt

Lezing of congres Theatervoorstelling Wetenschap

Een entertainende theaterlezing over de menselijke genetica en hoe die heel binnenkort ook jouw leven gaat veranderen.

Het gaat razendsnel tegenwoordig in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica zijn maar enkele van de gebieden die met grote stappen vooruit gaan. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het voor je uit en vertelt er alles over.

In deze theaterlezing heeft hij het over ons DNA en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is. Met zijn enthousiasme voert hij jou door de wonderlijke wereld van de wetenschap vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als stand-upcomedian zal zelfs een leek wetenschap zonder meer interessant gaan vinden. Ook jongeren vanaf 16 jaar zijn welkom.

Info

Waar Het Perron - Theaterzaal
Fochlaan 1
8900 Ieper

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 22.00 €;Ledenprijs: 20.00 €;+55: 20.00 €;Jongeren -18 jaar en studenten - 26 jaar: 18.00 €;Promotieprijs vijfde voorstelling: 7.50 €

€ 22,0

Kansentarief voor UiTPAS Westhoek: € 4,5

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC Ieper
Contact cultuurcentrum@ieper.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS