U bent hier:

Liliane - Tania - Kaatje - Patrick

Tentoonstelling Beeldhouwkunst Decoratieve kunst Meerdere kunstvormen

Gevoelens van positieve ‘verwondering’ zijn meestal de voedingsbodem voor de glassculpturen van Liliane Van der Elst (Ninove). Het pad van ‘het glas’ biedt eindeloos veel mogelijkheden, vandaar de grote verscheidenheid in haar werk. De nauwe band met de natuur in de onmiddellijke omgeving confronteerde haar al vroeg met de cyclus van het leven met zijn verschillende fasen van groei en sterven. Haar objecten verwijzen ook naar het eigen groeiproces en de invloeden van je afkomst.

Tania Verhasselt (Belsele) is verleid door mixed media en brengt haar passie voor reizen en in het bijzonder de woestijn met al haar kleurenpracht tot leven in haar schilderijen, werken op papier en textiele vormen.

Herkenbaar, maar toch verrassend, zo zou je het werk van Kaatje Grauls (Mariekerke) kunnen beschrijven. Eén enkele blik op de beelden van deze kunstenares is genoeg om je mee te slepen naar een fantasiewereld vol vrolijke en bijzondere wezens.

Patrick Jacquemijns (Gooik) vindt de oorsprong van zijn creativiteit in het uitpuren van vrouwelijke, sensuele lijnen en vlakken. De oorsprong zit bij hem in de suggestie, in de aanzet. Zijn vrouwen verdwijnen in de achtergrond. Ze verstillen, worden stilistische sculpturen.

Info

Waar gc de oude pastorie
Kerkstraat 24
1880 Kapelle-op-den-Bos
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - woensdag van 13:00 tot 16:00
  • Donderdag van 13:00 tot 19:30
  • Zondag van 14:00 tot 18:00
Prijs gratis
Reservaties
  • Bel naar 015 71 02 53
Organisatie gc de oude pastorie
Contact info@gcoudepastorie.be
Links