U bent hier:

Lights! Camera! Action!

Theatervoorstelling Lezing of congres Film 1.11.0.0.0  Audiovisuele kunst Cinefiel

100 jaar film in 100 minuten... Een voorstelling van de flamboyante filmregisseur en filmfanaat Jan Verheyen. Aan de hand van de allerbekendste filmquotes loodst film know it all en regisseur Jan Verheyen je doorheen Hollywood en aanverwanten.
Een voorstelling van de flamboyante filmregisseur en filmfanaat Jan Verheyen. Aan de hand van de allerbekendste filmquotes loodst film know it all en regisseur Jan Verheyen je doorheen Hollywood en aanverwanten.

Succesregisseur en mediafiguur Verheyen is je gids op een speelse en avontuurlijke ontdekkingsreis door de geschiedenis van de cinema. Luister en kijk naar de verhalen uit de pioniersjaren van Hollywood, krijg rode oortjes bij de extravagante excessen van exorbitante ego’s die met één film de producerende filmstudio’s aan de rand van het bankroet brachten, lach met de meest bizarre films uit de filmgeschiedenis en de strafste stoten van de kleurrijkste bewoners van filmland, herleef de ups en downs van de Vlaamse film en ga samen met Jan op zoek naar de Beste Film Aller Tijden.

Gebaseerd op het boek Alles wat je eigenlijk zou moeten weten over film volgens Jan Verheyen, verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts.

Jan Verheyen regisseerde films als Dossier K, Zot van A, Los, Team Spirit, Buitenspel en Alles Moet Weg. Hij presenteerde programma’s op één, Canvas, VTM en 2BE en is de immer welgezinde filmman in diverse radio- en televisieprogramma’s.

Info

Waar Cinema Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 17 januari 2019
Prijs
Tickets: 6.00 €
€ 6,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum Deurne
Links
Trefwoorden jan verheyen, a-kaart