U bent hier:

Lieven Van Vaerenbergh

Stemmige, intimistische luisterliederen, stilistisch verwant met de 'kleinkunst'. Lieven Van Vaerenbergh zingt, zichzelf begeleidend op gitaar, eigen Nederlandse hertalingen van bekende (en minder bekende) Franse chansons en Engelse songs. Opmerking: Gezien het om 'luisterliederen' gaat waarbij de tekstinhoud primeert is het belangrijk dat het publiek tijdens het optreden stilte en aandacht kan bewaren.

Muziek (Nederlandse hertalingen van Franse chansons)

Stemmige, intimistische luisterliederen, stilistisch verwant met de 'kleinkunst'.
Lieven Van Vaerenbergh zingt, zichzelf begeleidend op gitaar, eigen Nederlandse hertalingen van bekende (en minder bekende) Franse chansons en Engelse songs.

Opmerking: Gezien het om 'luisterliederen' gaat waarbij de tekstinhoud primeert is het belangrijk dat het publiek tijdens het optreden stilte en aandacht kan bewaren.

 

Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom op deze unieke, gratis en vooral gezellige optredens. Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie enkel vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.

De optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis voor het publiek. Dit met dank aan de artiesten! Om je appreciatie aan hen te laten blijken, mag je een vrije gift doen. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeentes Laakdal, Mol, Lommel, Retie, Arendonk, Geel en Dessel.

Info

Waar Huiskamer in Arendonk

2370 Arendonk
Wanneer
Leeftijd 18+
Prijs gratis
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum 't Getouw
Contact 014 33 09 00